| Yazar |
Mesaj |
badikseker Aktif Üye

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 12:59 pm Mesaj konusu: 10/04/2004 - 22/11/2008 |
|
|
Bu dakikalar arasinda hayatimin en guzel zamanlarini yasadim. Benim bebegim bana hayati ogretti, cicekleri sevmeyi, yapraklarin renk degisimini sevmeyi, sabri, insanlara anlayis gostermeyi, kedileri, kopekleri, sokaklari, denizi herseyi sevmeyi onunla ogrendim ben. Onunla birlikte yuzlerce kedi / kopek hayati kurtardik biz. Dunyanin en iyi kopegiydi o. Kopek sevmeyenlere kopek sevdirdi, korkanlarin korkularini yendirdi, ona kim dokunduysa Badik o muhtesem enerjisi ile onun hayatinda bir yer acti.
Onu tum hastaliklardan korudum ben, canimdan can verdim ona ama serseri bir elektrik kablosu oglumu aldi benden. Bundan sonra hayatim boyunca Lodos'u sevmeyecegim. Halbuki oglumla en cok sevdigimiz seydi sakir sakir yagmurda sokaklarda dolasmak.
Benim oglum hayati boyunca mazgallara basmadi, bir kere basti ve onda da melek oldu.
Benim oglum o kadar hisliydi ki, 2 haftadir bana gidecegini hissettiriyordu. Ben 2 haftadir agliyordum oglum melek olacak diye. Ben 2 haftadir her gun isten erken ciktim, askimin yanina gittim.
Keskelerim hic yok. Biz onunla herseyi yasadik. Aramizdaki ask cok ama cok buyuktu. Beraber tatile gittik, doya doya gezdik, dans ettik, samba yaptik, uyuduk, koltukta cekirdek yedik, sarilip saatlerce birbirimizi seyrettik. Oglumu yuzbinlerce kere optum, bogumlarini hergun kokladim, patilerinin altini hergun optum. Kokusunu icime depoladim.
Bu aci cok buyukmus, cok yakiyormus. Bugun 5. gun ve daha yeni ayaga kalkabildim.
Yanimda olan herkese, tum dostlarima binlerce kere tesekkur ediyorum. Acamadigim bir suru telefon var, lutfen kusura bakmayin cunku bu konu uzerinde konusmak icimi yakiyor. Ama yanimda olan, kalbi bizimle olan herkese cok tesekkur ediyorum.
Ben yine her sabah ogluma "gunaydin askim" diyorum, eve geldigimde " bebegiiiiiim ben eve geldim" diye sesleniyorum. Kokusu evimin her yerinde. Yastigimda, koltuklarda, perdelerde. Camlari acmiyorum ki oglumun kokusu gitmesin diye, hicbirseyi silkelemiyorum ki killari bosluga karismasin diye. |
|
| Başa dön |
|
 |
ishagul Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 1:01 pm Mesaj konusu: |
|
|
ya inanmıyorum :( başınız sağ olsun :( _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
hale atalay Site Yöneticisi

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 1:11 pm Mesaj konusu: |
|
|
Aynı acıyı hissettim....inanın...bir sürü badire atlattınız onunla ama ömrünü dolu dolu yaşadınız...çok üzgünüm gerçekten...
Sevgiler......  _________________
Teddy anne işe gidip gelecek.. sakın korkma |
|
| Başa dön |
|
 |
joko Forum Yöneticisi

Kayıt: 30 Ksm 2007 Mesajlar: 792 Nerden: istanbul-anadolu yakası
|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 1:22 pm Mesaj konusu: |
|
|
| kalbim sızladı resmen..çok üzgün oldum..allah sabır versin.. |
|
| Başa dön |
|
 |
Peggy&Achill Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 1:34 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok üzüldüm, acınızı paylaşıyorum. Bugün bununla ilgili bir başlık açmayı düşünüyordum önce mesajları okumak istedim. Geçenlerde bizim de başımıza benzer bir durum geldi hatta kendimi suçlu hissediyorum acaba bir başlık açsa mıydım, geç mi kaldım? Achill de yağmurlu bir günde elektrik direğinden çarpıldı ama basit bir kaçak olduğu için çok etkilenmedi. Badik için çok üzgünüm. Ama siz en azından beraber güzel günler yaşamışsnız buna da şükretmeliyiz. Sabır diliyorum. _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
cixsy Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 2:13 pm Mesaj konusu: |
|
|
| off acınızı yüreğimde hissettim başınız sağolsun |
|
| Başa dön |
|
 |
aysse Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 2:15 pm Mesaj konusu: |
|
|
Çok üzgünün anlatamam...Yaşadığınız acının tarifi yok... Beraber geçirdiğiniz her anın değerini hissederek büyük bir farkındalık içinde yaşamış olmanız çok önemli..Herkesin de bu farkındalığın önemini kavraması lazım, "keşke"lerin içimizi iyice yakıp kavurmaması için... _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
yelda Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Prş Ksm 27, 2008 6:24 pm Mesaj konusu: |
|
|
çok acııııı benim pekinges imde şehir elektriğinde çarpılmıştı ve allahtan taksi bulup hemen veterinerime götürdüm hatırlamak bile istemiyorum onun o çığlıklarını. çok tehlikeli bu cadde lambaları hep kaçak var kablolar dışarda ne biçim bi memlekette yaşıyoruz  |
|
| Başa dön |
|
 |
Afet Forum Yöneticisi

|
Tarih: Cum Ksm 28, 2008 12:53 am Mesaj konusu: |
|
|
O kadar iyi anlıyorum ki hissettiklerinizi. Allahım kimselere göstermesin böyle ani gitmeler... Başınız sağ olsun... _________________ .
 |
|
| Başa dön |
|
 |
S&Y-BADEM Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Cum Ksm 28, 2008 11:14 am Mesaj konusu: |
|
|
başınız sağolsun acınızı çok büyük en iyi anlayanlardan biriside benim yazdıklarınız okurken dayanamadım  _________________ CaNıMıN TaAa İçİ MeLeK BaDeMiM |
|
| Başa dön |
|
 |
ZİLLİ Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Cum Ksm 28, 2008 6:21 pm Mesaj konusu: |
|
|
Başınız sağolsun, çok acı yaaa içim parçalandı Allah sabır versin. _________________ Zeyno & Zilli
 |
|
| Başa dön |
|
 |
Gökay_Simay Yeni Üye

|
Tarih: Cum Ksm 28, 2008 7:50 pm Mesaj konusu: :( |
|
|
puff yaa yınemı ölüm caldı kapımızı cok uzuldum yaa bu ne yaaa neden bole oluoo _________________ kimse senin yerini dolduramazki goofy... |
|
| Başa dön |
|
 |
TarçıNaz Cocker Ailesiyiz

|
Tarih: Cmt Ksm 29, 2008 2:21 am Mesaj konusu: |
|
|
| En azından dolu dolu yaşadınız...En azından onun o güzel , kendine has ve sevgi dolu kokusunu doya doya içine çektiniz.En azından...Düşünüyorum da...İnsan kendinden bir parça...Kendi canı gibi hissedince kaybetse asla yokluğunu kabul edemez.Ben bebeğimi kaybetsem , bunu kabullenemem.Siz de bunu yaşıyorsunuz galiba.Çok acı.Meleğinizin toprağı bol olsun.Başınız sağolsun.2'nize de sonsuz huzurlar dilerim... |
|
| Başa dön |
|
 |
paloma Cocker Ailesiyiz

Kayıt: 31 Mar 2007 Mesajlar: 319 Nerden: istanbul-bahçelievler
|
Tarih: Cmt Ksm 29, 2008 10:54 am Mesaj konusu: |
|
|
başınız sağolsun, Allah sabır versin  _________________
 |
|
| Başa dön |
|
 |
ozan ünal Yeni Üye

|
Tarih: Sal Şub 09, 2010 12:34 am Mesaj konusu: |
|
|
siteye yeni üyeyim ve bu bölümü ilk kez gördüm.peluş'um daha 4 aylık ama beraber birsürü güzel anımız var.şimdiye kadar hiç ölümünü düşünmemiştim sanki beni hiç bırakmıcakmış gibi hissediyodum ama yazdıklarınız beni çok etkiledi başımız sağolsun gerçekten acınızı hissedebiliyorum.allah kimseye göstermesin inş çok üzücü  _________________ http://s1.bahcivanlardiyari.com/garden/index.php?mode=view&user=6238810 |
|
| Başa dön |
|
 |
|
|
|